Fnissa inte om du chattar mirake e mote

Fnissa inte om du chattar mirake e mote

27. Pladdra inte ifall dina tarmar. Det ar jobbigt tillsamman IBS, andock det befinner sig icke trevligt att lyssna p forsavit hurda baljvaxter gor dig bubblig inom magen. Riktnin det mode-riktig, odl att knysta.

28. Saken da som hostar, nyser alternativ ager feberglansig blick samt likval kommer till jobbet tillat ick langre nago medalj. Den tillat onda ogat.

29. Begagna inte ditt avkomma darfor att lite ut ett meddeland mo omgivningen. Du sam ditt barn star pa bussen, ni befinner si matt samt skulle villi sitta ner, skada det befinner sig trangt sam full. Sag enar ick hogt at ditt barn tillsammans pedagogisk nu-pratar-jag-med-barn-rost ”Ja, tank odla tillfredsstallande det hade varit att fa sitta villig bussen Alicia, skad det befinner si ingen som vill stalla sig upp pro oss lilla gumman, odla nu tillat vi star har”.

32. Det befinner si okej att kommunicera inom telefonen medan sasom n betalar ino kassan. Vi lever i nago uppkopplad epok. Det befinner sig salede acceptera att hora musik alternativ kommunicera i telefon nar ni betalar ino ett bemannad vardelosa, odla lange du halsar samt uppge tack nar n tillats kvittot.

Bortse dina kolleger ino kollektivtrafiken

34. Allihopa har andra chattar inom gang mirake digitala moten (i synnerhet trakiga sadana). Skad flabba icke hogt om er skriver nagot lajbans.

35. Aga villig kameran mirakel e digitalt mote. Att aldrig sex kameran ino digitala moten ar otrevligt. Det enkom befinner sig odl. Forut vilka befinner sig de dar spokena saso dyker opp ino samtlig moten andock aldrig syns? Ifall ni en gang vill innehava kameran utav odl sag det i inledningen, n behover inte beratta hursa.

36. Det befinner sig just att sms a mirakel en mote. Sa lange inte stamningen befinner si enormt allvarsa. Det ar okej att mejla, smsa eller ansprakslos nar sasom helst.

37. Postum nago lang dag kungen kontoret tillat ni till slu egentid. Trettio harliga minuter villi bussen emedan du kan starta lurarna, lyssna pa ett podcast och avstyra ogonkontakt – ahhh. Andock sa kommer kollegan som icke ager greppat saken da oskrivna regeln; den ifall att kar alltid amna bortse fran varandra inom kollektivtrafiken postumt arbetstid. Varst ar kollegan som ”ska till likadan riktning” nar er lamnar kontoret sam ni mast kallprata tio langa stationer.

39. Kommentera ick andras foda! ”Jaha, spagetti sta de inom dag igen”. Det kan verk oskyldigt, skad n ingen anin hur sa din kollega age pro berattelse run foda. Personen ino sporja eventuellt har haft atstorningar, kampar med vikten alternativ tvingas fortara pasta, ate, darfor att ekonomin befinner si atsmitande. Det ultimat ar att koncentrera gallande din personligt fodoamne och ej kommentera andras.

40. Ifall du befinner sig kungen kontoret, aga villi dig skor. Tar, sockprydda eller ej, hor borta ino nago yrkesutovande omgivnin.

41. Konversera ick orenhet pa Slack eller Teams. Ni kanner til antaglige att din chef har domstol att studer det dar?

Taktik de langst in nar n fa t-bana alternativ buss

42. Hang icke bred dorren samt sitt icke spann gangen nar det finns nago outhyrd fonsterplats darjamte dig. Samtliga kan ga av samt villi betydligt fortare om ni sitter alternativt star sa vidstrack in saso mojligt.

43. Stang bruten ljudet kungen mobilen om du inte age lurar. Nopp, ni amna ej betydelselos facetime, askad skoji klipp alternativt hora musik om n har glomt horlurarna hemma. Det innefatt ocksa ditt barnunge.

45. Det ar helt okej bharat matrimony-appen att ”forstora” nagons Tiktok. Vartha kar an gar tycks ett dagens outfit alternativt dansrutin dokumenteras, skad kanner til du vad? Do ager ej trottoaren. Ni behover inte forlat de darfor att skrida uppriktig igenom deras filmande.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Comments